Ena dagen är kvarg det nyttigaste man kan äta, nästa dag gör man bäst i att låta bli. Självklart ska allt vara ekologiskt, giftfritt och utan tillsatser. Och vi får inte glömma att träna! Men stressa inte, det är farligt. Sov ordentligt, minst 8 timmar. Hur ska det gå ihop? Vem ska man lyssna på?

Det är inte alltid så lätt att göra rätt när nya dieter avlöser varandra, träningspoddarna överöser oss med tips och hälsolarmen duggar tätt.

Här får man ta fram sin malmöitiska avadå-attityd, och försöka lita till sitt eget sunda förnuft för att hitta balansen i livet. ”Lagom” lär ju vara det nya svarta 2017 (i alla fall om man ska tro brittiska nyhetsmedier). Kanske är det bästa du kan göra ibland att avstå från träningen för att bara göra ingenting. Eller att faktiskt ta den där kakan och verkligen njuta av den.

Att hälsa också handlar om njutning verkar Louise Malmros Manfrinato skriva under på. Hon driver tillsammans med sin man Manfrinato Hälso- center i Malmö. I det här numret kan du inspireras av hennes sunda hälsofilosofi och recept.

På Mobilia gillar vi att erbjuda många alternativ. Här har vi något för både träningsfreaks och livsnjutare, och även för livsnjutande träningsfreaks. Vi har de hårda träningspassen, liksom avkopplingen. Allt du behöver för både marathon och mys. Här kan du ta en fräsch sallad på slimfood och avrunda med en kopp kaffe och liten pralin hos Gastroteket. Choklad kommer ju från en frukt och kaffe är en böna. Rena hälsokosten med andra ord.

Hoppas du får en fin stund med magasinet och en härligt hälsosam vår!

Visa gärna vad som får dig att må bra under hashtaggen #mermalmö