Gränbystaden

Öppet idag: 10-20

MOBILIA FYLLER 50 ÅR!

Återwin-win 12-21/10

När vi startade Återwin-win hade vi en gemensam dröm: Att ge människor i utsatthet en chans att hitta tillbaka till livet. Vi ville hjälpa dem att få arbetskompisar och ett socialt sammanhang. Vi ville ge dem en anledning att ställa väckarklockan igen och möjlighet att betala hyran med egna pengar. Vi ville ge dem chansen att känna sig värdefulla och respekterade. Vi ville ge dem något meningsfullt att göra. Varje dag.

Klädinsamlingen Återwin-win är ett samarbete mellan Atrium Ljungberg och Stadsmissionerna i Skåne, Uppsala och Stockholm. På fyra år har vi samlat in 291 ton kläder. Det är helt fantastiskt faktiskt. Nu vill vi passa på att tacka alla er som är med och ger. Det hade aldrig gått utan er hjälp! Ni är alla Återwin-win-hjältar och era gåvor gör verklig skillnad. Alla inlämnade plagg ger personer i utsatthet möjligheten till ett bättre och värdigare liv. För att visa vår tacksamhet kommer du som lämnar in plagg under årets insamling att få 20% i medverkande butiker och ditt namn inskrivet på vår Wall of fame och därmed få den uppskattning som en sann hjälte förtjänar.

Så passa på att rensa redan nu i garderoben inför årets Återwin-Win! Den där koftan du aldrig använder, jeansen som blivit för små, barnens urvuxna galonisar eller skjortan du tröttnat på – alla plagg är guld värda och kan bidra till att någon kommer in i arbetslivet och får en vardag igen.

Återwin-win pågår mellan 12-21 oktober. Insamlingen sker i Mobilia Information vid ingång Torget 3, mittemot Dressmann.