Gränbystaden

Öppet idag: 10-20

MOBILIA FYLLER 50 ÅR!

LÄS DET SENASTE MOBILIAMAGASINET

Hållbarhet har verkligen blivit ett begrepp på allas läppar. Det är lätt att säga, men inte alltid lika lätt att leva efter och hålla fast vid.

Hållbarhet kan betyda många olika saker. För att klara klimatutmaningarna krävs såklart stora samhällsinsatser. Men att leva mer hållbart kan också innebära små förändringar i vardagen som vi alla kan göra. Det är ju enkelt att tacka nej till plastpåsen nästa gång vi handlar. Att köpa lite mer närproducerat. Att laga mat på resterna. Ingen gör allt rätt hela tiden, men varje steg räknas.

Vi har tillsammans med våra butiker bestämt oss för att göra Mobilia till en ännu mer hållbar plats, i smått och stort. Kanske har du sett några av de skyltar som vi satt upp. Håll utkik efter molnen, både på Mobilia och i sociala medier. Där berättar vi om de steg vi tagit för att göra världen – i alla fall en del av Malmö – till en lite grönare och skönare plats att vara på.

I det här numret av Mobiliamagasinet berättar vi mer om hur vi tänker kring det här viktiga ämnet. Välkommen att hämta ett rykande färskt magasin från något av våra tidningsställ, eller läs det här.

Trevlig läsning och hoppas du blir inspirerad till fler hållbara val!