Nytt Mobiliamagasin ute nu!

I år firar vi att Mobilia varit en del av Malmö i femtio år. I samband med födelsedagen den 26 september blir det stort kalas i dagarna fem. 50-årskalas är oftast trevliga tillställningar, men de har också en tendens att vara fyllda av tillbakablickar. När vi började prata om vårt eget 50-årsjubileum fick vi ställa oss frågan: vilket sorts kalas blir det när Mobilia fyller år?

Läs hela magasinet här

Trevligt ska vi ha, men istället för att förlora oss i det som varit, vill vi blicka framåt. Det är ju de kommande femtio åren som är mest intressanta! (För dig som ändå vill vältra dig i nostalgi har vi samlat några guldkorn från de gångna 50 åren på sid 10-13.)

För att få lite experttips inför kalaset har vi samlat ett helt gäng barn och lyssnat på vad de förväntar sig av ett riktigt bra firande. Läs deras kloka funderingar kring både kalas och framtiden på sid 14-15.

Hoppas att du kommer på kalaset – eller när som helst under året. Vi vill att du alltid ska möta ett handelskvarter som inte bara är Malmös grönaste utan också det generösaste. Så istället för att ta emot gåvor och hyllningar på födelsedagen vill vi bjuda dig som besöker oss på roliga överraskningar.

Du som inte redan laddat ner vår app ”Mobilia VIP-klubb”, gör det! För våra VIP-medlemmar väntar ett extra festligt mottagande under kalaset.

Kom in så drar vi igång!