Tack Återwin-win 2017

Återwin-win pågår mellan 20-29 oktober 2017.

Har du kläder över som du inte använder? Passa på att rensa garderoben på sånt som du inte behöver. Lämna sedan in dem till vår insamlingstation så ser vi till att de ges till någon som verkligen behöver dem.

Klädinsamlingen Återwin-win är ett samarbete med Skåne Stadsmission. Dina inlämnade plagg ger personer i utsatthet möjligheten till arbetsträning, rehabilitering och praktik. En chans att komma in i arbetslivet. Dina plagg bidrar till att någon får en vardag igen.

Hur fungerar det? Lämna in dina plagg på insamlingsstationen i Mobilia Information, ingång D i södra huset. Som tack får du en rabattcheck som ger 20% på valfri vara i medverkande butiker. Se alla medverkande butiker här. Kläderna som lämnas in skickas till respektive stadsmissions lager. Sen delas de ut till människor i utsatthet via sociala verksamheter eller säljs i Stadsmissionernas second hand-butiker. Överskottet av försäljningen går till Stadsmissionernas arbete med att få personer i utanförskap att närma sig arbetsmarknaden. Plagg som är i för dåligt skick återanvänds eller återvinns.

Nu hjälps vi åt att hjälpa!

Läs mer här!