Erbjudanden från butiker

15/100 #återwin-win

Klädinsamlingen #Återwin-win är årets viktigaste kampanj på Mobilia och den arrangeras för fjärde året i rad. Det är ett samarbete mellan Atrium Ljungberg och Skåne Stadsmission och gåvorna bidrar till ett medmänskligt Skåne. Så har du kläder som barnen växt ur eller som du inte använder längre? Passa på att lämna in dessa på Mobilia under 20–29 oktober, så ser de med hjälp av Skåne Stadsmission till att plaggen ges till någon som verkligen behöver dem. Som tack får du 20 % rabatt på en valfri vara i medverkande butiker.

Gratis synbesiktning hos Synoptik

Ladda ner Apotekets nya app Mitt Apotek och få 30% på ett köp

Rabatten gäller 19/10-21/10 och på hela egenvården, går att kombinera med andra erbjudanden, och gäller endast vid ett köptillfälle..

Trafikinfo! Avstängt körfält på Trelleborgsvägen

Fredagen den 13/10 kommer vi att stänga av ett körfält södergående på Trelleborgsvägen, från infarten till garaget på Trelleborgsvägen 7 och förbi gamla Försäkringskassan. Körfältet kommer att vara avstängt i ca 4 veckor tills fastigheten är riven och vi tryggt och säkert kan öppna Trelleborgsvägen igen.

Återwin-win 20-29 oktober 2017

Återwin-win pågår mellan 20-29 oktober 2017.

Har du kläder över som du inte använder? Passa på att rensa garderoben på sånt som du inte behöver. Lämna sedan in dem till vår insamlingstation så ser vi till att de ges till någon som verkligen behöver dem.

Klädinsamlingen Återwin-win är ett samarbete med Skåne Stadsmission. Dina inlämnade plagg ger personer i utsatthet möjligheten till arbetsträning, rehabilitering och praktik. En chans att komma in i arbetslivet. Dina plagg bidrar till att någon får en vardag igen.

14/100 Pausyta i miljöns tecken

Vi fortsätter vår hållbara resa med att utveckla våra pausytor och det gör vi samarbete med Skåne Stadsmission/REMAKE. REMAKE är deras eget design- och klimatsmarta varu¬märke där alla produkter med öm hand skapas av verk¬samhetens deltagare i praktik och arbetsträning. Vi vill ge dig pausytor som gör dig överraskad och där du i lugn och ro kan vila dian shopping trötta fötter. Samtliga ytor kommer sakta men säkert att omvandlas och genomsyra inne möte ute på ett annorlunda och kreativt sätt. Läs om alla våra Steg här.

100 kr rabatt på alla jeans och byxor hos Dressmann!

Gäller t.o.m. 22 oktober. 

Kampanj hos Synsam!

Hyr 3 eller fler glasögon från 199 kr per månad.

Uppdatera sängen med påslakanset från 299 kr hos Hemtex

När det börjar bli kallare och mörkar vill vi mysa in ett nytt och härligt sovrum. Uppdatera sängen med påslakanset från 299 kr. 

TÄNK SOM EN RESTAURANG OCH BLI MER MATSMART!

Att producera mat orsakar växthusgaser som påverkar klimatet och bidrar till övergödning. Om vi sedan bara slänger bort maten har allt skett i onödan. Du kan göra både klimatet och din egen plånbok en tjänst genom att tänka lite mer hållbart när du handlar, lagar och äter. Vi frågade Hanne Korunovska Skyttman, som driver Fabriken Restaurang & Café, vad de gör för att skapa en mer miljövänlig verksamhet.