Förkortade öppettider och förändringar i samband med spridningen av Covid-19

Hälsa och säkerhet för er besökare är av högsta prioritet för oss på Mobilia. 

På förekommen anledning har vi på Mobilia satt in extra sanitära åtgärder. Dessa åtgärder innefattar extra städning, desinficering av handtag, trappräcken, hissknappar, presentkortsautomater, bankautomater, betalautomater, möbler, familjeytor och andra ytor som används av många personer.

Vi för en löpande dialog med våra hyresgäster om hur vi tillsammans kan minska riskerna för smittspridning. Vi följer noggrant och kontinuerligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring covid-19 och anpassar löpande vår verksamhet utifrån det.

Med anledning av den rådande situationen kring spridningen av covid-19 har vissa butiker förkortade öppettider. Vi har även valt att ställa in samtliga publika evenemang tillsvidare.

Gå till butiker & service för att se respektive butiks öppettider eller hör av dig till specifik butik om justerade öppettider. 

Om du väljer att besöka oss, tänk på att hålla avståndet till andra personer och följ gärna de riktlinjer och golvmarkeringar som finns hos våra verksamheter. 

Tack för att alla hjälps åt, visar hänsyn och omtanke.

Läs mer här!