Drömmer du om en VIP jul?

Hos oss får du det garanterat! I vår VIP-kalender kommer ett nytt exklusivt erbjudande varje dag ända fram till jul – direkt i din telefon. Dessutom kan du vara med och tävla om julklappar för 3 000 kr i vår lucköppning live på Mobilia!

LUCKÖPPNING PÅ MOBILIA
Varje lördag och söndag fram till jul låter vi en av våra VIP-medlemmar vinna julklappar för 3 000 kr! Vår stora kalenderlucka kommer du garanterat inte att missa om du besöker oss. Du tävlar i appen och lucköppningen sker kl. 14.00, vid Cervera i Södra huset. Då får en lycklig vinnare kliva in och hämta sin vinst – oavsett vad det är lovar vi att man får en rejäl guldkant på julen med sig ut.

LADDA NER APPEN
I appen ”Mobilia VIP-klubb” får du tillgång till alla erbjudanden i vår kalender och kan vara med och tävla om en lucköppning. Om du inte redan är medlem, ladda ner appen här eller sms:a ”Mobilia” till 71630 och bli det på studs.

Ladda ner Google Play!

Ladda ner iTunes!

LJUVLIG JULMUSIK
Vid BikBok i centrumhuset och Cervera i södra huset står våra DJ:s redo att spela dina favoritjullåtar. Kl.12.00-16.00 alla helger fram till jul.

LUCIATÅG 13/12
I år genomförs vårt Luciafirande i samarbete med organisationen War Child och vacker skönsång av kören Malmö Limelight Chorus. Kom förbi Mobilias utomhustorg och gör Lucia till en ännu vackrare tradition – genom att hjälpa oss att lysa upp tillvaron för barn i krig.

KONSTGALLERI
Vi har fint besök i Centrumhuset plan 1. Här visar Sydsvenskan delar av sitt konstutbud. Alla lördagar och söndagar i december fram till jul, kl. 12.00-16.00.

PAKETINSLAGNING
Den 15–16/12 och 21–23/12 kan du får dina julklappar snyggt inslagna av Kreativt Bord.