Jul på Mobilia

Vi slår in dina önskningar!

I år ger vi dina julklappsinköp lite extra kärlek. Vi bjuder på en fin inslagning med inspiration från naturen och för varje paket vi slår in skänker vi 5 kr till Rädda Barnen i Malmö. Medan du gläder någon i din närhet gör du världen till en lite bättre plats för barnen. Dessutom ser vi till att göra ditt besök hos oss så mysigt som möjligt med en kopp värmande glögg och tilltugg. Vår inslagningsverkstad hittar du hos Mobilia Information i Centrumhuset. Vi finns på plats varje dag, 1/12-24/12, för att göra din julklapp till den finaste under granen. Har du fler klappar får du gärna slå in dem själv – vi bjuder på allt material!

Det är med andra ord upplagt för en jul som är god på riktigt!

Rädda Barnen

Vi är en av världens ledande oberoende barnrättsorganisationer med förankring i 120 länder. Vi arbetar för att alla barn i hela världen ska få skydd, stöd och den barndom som de har rätt till enligt Barnkonventionen. Vi jobbar med direktstöd, lindrar den värsta nöden i konfliktzoner, väcker debatt, bildar opinion och skriver lagförslag för att stärka barns rättsliga skydd långsiktigt. Vi bidrog till exempel till att Sverige blev det första landet i världen att införa ett totalförbud mot barnaga 1979. Och vi var mycket aktiva i tillkomsten av Barnkonventionen 1989. Under de senaste åren har vi kämpat för att Barnkonventionen ska bli lag, vilket träder i kraft i Sverige den 1 januari 2020.

Rädda Barnen i Malmö är en av Rädda Barnens 150 lokalföreningar i Sverige. Lokalföreningen drivs helt av frivilliga krafter, dvs av ideellt engagerade som använder sin fritid för att förbättra livet för barn i Malmö. Malmös lokalförening driver en rad olika verksamheter för barn, unga och deras föräldrar i Malmö, bland annat lekverksamhet för barn i utsatthet, läxhjälp för barn som behöver stöd samt språkcafé för föräldrar som är nya i Sverige. Du kan stötta lokalföreningen på olika sätt, genom att bli medlem www.raddabarnen.se/bli-medlem/ genom att engagera dig www.facebook.com/raddabarnen.malmo/ eller genom att skänka pengar www.raddabarnen.se/stod-oss/ där pengarna går oavkortat till verksamheterna som hjälper barnen.