Mobilia fyller 50!

26-30 september
#mobilia50

I år firar vi att Mobilia varit en del av Malmö i femtio år. Det kommer att synas och höras när du besöker oss, från och med nu och ända fram till det stora kalaset 26-30/9. Boka in datumet redan nu, det blir ett firande du inte vill missa.
Välkommen in så drar vi igång kalaset!

Se hela programmet här!

HÅLL KOLL I APPEN
Istället för att vi ska ta emot presenterna på det här kalaset vill vi bjuda dig på fantastiska erbjudanden och massor av överraskningar. I vår app Mobilia VIP-klubb får du alla våra kalaserbjudanden och full koll på allt som händer under jubileumsåret. Läs mer om Mobilia VIP-klubb.

Se fler happenings och erbjudanden i våra butiker här!

KALASEXPERTERNA UTTALAR SIG
Barn har ju koll på det här med kalas, så vi samlade ett helt gäng experter för att få lite tips. Kolla in vad Hedda, Edvin, Gabriel och våra andra barn har att säga om bra kalasmat, roliga aktiviteter och hur det egentligen är att fylla femtio år.

• Vad gör man på kalas?

• Vad äter man på kalas? 

• Hur är det att fylla 50?

1968-2018
Den 26 september 1968 slog Mobilia upp portarna som Malmös första köpcentrum. Den gamla textilfabriken har under åren utvecklats till ett grönt och levande handelskvarter. Vi skulle kunna skriva en hel bok om allt spännande som hänt, men egentligen är vi mer intresserade av framtiden – vi tänkte nämligen fira 50 år till. Men några härliga nostalgitrippar kommer ändå året att bjuda på. Hur skulle vi kunna låta bli? Håll utkik här och på Mobilia efter nedslag från 1960-talet och fram till idag.

1960-talet

1970-talet

1980-talet

1990-talet

2000-talet